Vores hensigt

Hvad vil vi?

Én gang vinterbader altid vinterbader.

Vi bader hele vinteren og jo koldere det er, jo højere er velværet bagefter. Det kunne vi naturligvis bare gøre; men baderegel nr. 1 er, at man ikke bør bade alene. Derfor er det vigtigt at finde sammen med andre. Derudover vi vil gerne dele vores erfaringer og den glæde vi har ved at vinterbade med andre.


 

Foreningen blev oprettet i 2010. Vi kalder os Vinter-badernetværket i Guldborgsund for at markere, at vi er en sammenslutning af mange små lokale netværk.


Vi ønsker både at fremme mulighederne for at man kan finde sammen omkring de lokale badesteder og at man  har  muligheden for at trække på et større fællesskab.


Vi har ikke andre dagsordener end at fremme interessen for vinterbadning og vinterbadernes interesser. Vi vil også gerne skabe et forum for udveksling af erfaringer og ideer. På længere sigt kan det måske udvikle sig til mere - afhængig af foreningens fælles interesser.


 

Vi har i fællesskab kortlagt flere badesteder - og som medlem kan man via foreningen komme i kontakt med andre vinterbadere, når man higer efter et koldt gys! Gennem foreningen er det også muligt at tilmelde sig arrangementer sammen med andre vinterbadere både i hele Danmark og i vores nabolande - når der er spændende arrangementer.


 

Gennem foreningen er det muligt at kortlægge endnu flere gode steder at finde sammen omkring, når man vil bade i vinterhalvåret - der er masser af vand omkring Guldborgsund kommune!


t